Wij dekken al uw behoeften

Schoonmaken van gebouwen

Een echte partner voor flatgebouwen De schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten in gebouwen en kantoorgebouwen heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Image1
WhatsApp Image 2023-09-10 at 13.33.19 (7)

Schoonmaken van kantoren en commerciële ruimtes

Schoonmaken van kantoren en commerciële ruimtes Het schoonmaken van uw kantoor of bedrijfspand is een belangrijke activiteit. Bijdragen aan uw merkimago, uw investering beschermen en zorgen voor een aangename en gezonde werkplek voor uw werknemers maken allemaal deel uit van onze missie wanneer we de taak van het schoonmaken van uw bedrijfspand op ons nemen. Ons gekwalificeerd, betrouwbaar en stabiel personeel staat garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening, met respect voor uw werkomgeving en met de grootste zorg en aandacht. De veiligheid van uw pand en de vertrouwelijkheid van uw bedrijfsactiviteiten worden gerespecteerd.

Gevelreiniging

Onze glazenwassers hebben nieuwe schoonmaaktechnieken onder de knie, zodat ze moeilijk bereikbare ramen en etalages effectief kunnen schoonmaken. Ze werken zowel binnen als buiten het gebouw om de integriteit ervan te behouden en de veiligheid van de bewoners te garanderen. Onze glazenwassers maken regelmatig de ramen schoon volgens jouw wensen, zodat je winkel of kantoor helder en schoon blijft.

 

WhatsApp Image 2023-09-10 at 13.37.21
industrial, cranes, construction-4899587.jpg

Schoonmaken na de bouw

Einde van het reinigen van sites is een bedrijf van professionals. Snelheid en efficiëntie zijn afhankelijk van ervaring en apparatuur. Wij bieden Masters-D ‘Works, Architects and Personal een service van hoge kwaliteit, tegen een afgemeten prijs: strippen, bundel, kristallisatie …

Krijg nu tot 15% korting op terugkerende schoonmaakbeurtens